Dobbeltseier for vinneren av Win My Trip

win my trip

“Den lille datteren min har et stort hjerte”, skrev Lisbeth Kiran fra Karlshamn i begrunnelsen til hvorfor nettopp hun og datteren skulle vinne tilbake reisen til Paris – en reise som har betydd mye både for henne selv og resten av familien. Vi på Travellink falt for historien, og kåret henne til vinner av Win My Trip.

I fjor deltok Lisbeths datter Julia i verdensmesterskapet i eSport, Electronic Sports World Cup, i Paris. Hun ville at familien skulle få oppleve konkurransen på nært hold og samtidig se den franske hovedstaden. Siden de ikke selv hadde råd til å reise, valgte Julia å betale for samtlige fem familiemedlemmer.

Lisbeth er en ivrig tilskuer når Julia konkurrerer og veldig gjerne ville være på plass for å støtte og heie på laget hennes.
“Det ble en fantastisk opplevelse for oss alle i Paris”, forteller Lisbeth Kiran.

Konkurransene ble arrangert på en stor messe for spill og elektronikk der familien kunne følge med på hvordan det gikk for Julia. Og det viste seg å gå veldig bra! Da mesterskapet var slutt var laget til Julia verdensmestere i kategorien cs-go.

I tillegg til konkurransen fikk familien mulighet til å oppdage Paris sammen, og de har mange gode minner å glede seg over.

Det ble seier – igjen. Hvordan føles det å være vinneren av Win My Trip?

Helt fantastisk, jeg har gåsehud over hele kroppen. Jeg har nok aldri vunnet noe i hele mitt liv. Jeg er helt i sjokk!

Gratulerer så mye fra alle oss på Travellink!

Jeg må si det igjen – tusen hjertelig takk! Dette er noe jeg ikke trodde skulle skje. Julia og jeg skal finne på noe morsomt for premien. Kanskje en langweekend til Barcelona?

Leave a Reply

Your email address will not be published.