Erja ble månedens Win My Trip-vinner!

erja

Månedens heldige Win My Trip-vinner er Erja. Drømmen hennes er å gi de tre barna sine en fantastisk ferie, den første for hele familien. Vi på Travellink synes at alle fortjener å oppdage verden, og derfor valgte vi å gi Erja mulighet til å oppfylle sin drøm. Både for henne selv og for familien!

Da vi kontaktet Erja var hun i butikken for å handle middag til familien, men hun ville gjerne fortelle mer om reisen hun hadde brukt for å melde seg på til konkurransen. Erja forteller at hun og mannen reiste til Praha for å feire 40-årsdagen hennes. Byen var like ubeskrivelig vakker som som de hadde forventet seg, og hun ønsket at barna deres også skulle få være med og oppleve en like fantastisk reise.

Barna, som er 4, 8 og 12 år gamle, har aldri fått oppleve den magiske følelsen av å sove i nyoppredde hotellaken, eller fått kose seg med en herlig hotellfrokost. Erja håper at alle barna kommer til å bli superglade når hun forteller dem om den kommende, fantastiske opplevelsen for hele familien …

Da Erja fikk vite at hun hadde vunnet konkurransen brast hun i tårer og trodde at det var en spøk. Hvem vinner egentlig konkurranser? Da hun så Travellinks Win My Trip-konkurranse ante hun ikke at en rørende begrunnelse til hvorfor nettopp hun skal bli vår vinner var alt som skulle til for å gjøre oss varme om hjertet.

Alle som har reist med Travellink kan være med i konkurransen og har dermed mulighet til å bli vår neste Win My Trip-vinner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.