Vår første Win My Trip-vinner er kåret

therese

Thérése er vinneren i vår første Win My Trip-konkurranse. Hun og moren hennes reiste til Wien i mai, noe de hadde gledet seg til lenge. De hadde en fullspekket helg foran seg med besøk på Den spanske rideskolen, sightseeing-tur med buss rundt i hele byen og mye mer. Men da de kom fram var ulykken ute.
Moren til Thérése falt på et fotgjengerfelt og brakk håndleddet. Drømmereisen ble byttet ut med sykehusopphold, ambulanse og gips.  

Det ble følelsesladet for alle (vi innrømmer at vi felte noen tårer på kontoret etterpå) da vi ringte henne opp for å fortelle de gode nyhetene – at de skulle få en ny mulighet til å gjøre alt de hadde planlagt og gledet seg til.

Hei, Thérése! Hvordan kom du i kontakt med Win My Trip?

– Jeg var inne på siden deres og skulle bestille en ny reise, og da så jeg at man kunne vinne tilbake en reise hvis man leverte en god begrunnelse.

Kan du fortelle litt mer om reisen?

– For noen år siden flyttet mamma og pappa opp til Norrland, så vi ses ikke så veldig ofte. Derfor tenkte vi at vi skulle reise bort en helg sammen, bare hun og jeg. Vi begynte å diskutere hvor vi skulle dra, og da kom det frem at hun veldig gjerne ville reise til Wien. Hun hadde alltid drømt om å få besøke Den spanske rideskolen, helt siden hun var liten.

– Jeg begynte å lete rundt på Travellinks hjemmeside, siden jeg har bestilt via dere tidligere, for å se hvilke weekendreiser dere hadde dit, og fikk tak i et kjempefint hotell. Så gikk jeg inn og leste på Get your guide for å se om man kunde forhåndsbestille billetter til Den spanske rideskolen. Jeg bestilte både det og en sånn Hop-on Hop-off-buss.

– Alt var ordnet, vi hadde planlagt hele helgen og gledet oss veldig!

Men så skjedde det noe?

– Ja … Vi reiste tidlig torsdag morgen og kom til Wien rundt klokka ni. Vi sjekket inn og det var fint vær, og så rundt tolv gikk vi ut for å spise lunsj.
Mamma går like bak meg og plutselig ser jeg at hun bare ramler sammen. Hun hadde trått feil på fortauskanten. Det kommer masse mennesker som vil hjelpe henne, og da viser det seg at hun har brukket håndleddet. Brillene var også blitt ødelagt, så hun var oppskrapet – det var en sånn liten ting som skjedde som likevel ble så stor.

– Det ble ambulanse til et sykehus som lå på andre siden av byen og gips og kontroll og alt. I tillegg fikk vi vite at vi heller ikke kunne fly hjem med en gang. Hvis du har en fraktur, eller gips, kan det bli komplikasjoner på flyet på grunn av lufttrykket.

– Det ble så vanskelig. Siden den gang har hun i tillegg ikke blitt bra i armen. Det har vært veldig slitsomt for henne. Så da jeg så Win My Trip så tenkte jeg, er det noen som fortjener den reisen, så er det mamma!

Hva tror du at hun kommer til å si nå da, når dere har vunnet tilbake reisen?

– Er det sant?!

Ja, du er vinneren! Gratulerer!

– Tusen, tusen, tusen, tusen takk! Åh, så morsomt! Du tuller ikke med meg?

 

Vi tuller absolutt ikke, og vi er utrolig glade for å, nok en gang, kunne gratulere deg, Thérése! Vi håper at dette andre forsøket blir alt du og moren din har drømt om. 🙂

Varme hilsener fra oss alle på Travellink!

gruppbild presentkort-och-blommor

Happy Thérése

PS. Kjenner du noen andre som reist med oss det siste året og burde delta i Win My Trip? Tips dem! Vi kårer en ny vinner hver måned.

Leave a Reply

Your email address will not be published.