Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink

Har du en reisehistorie, et eventyr eller en guide til et spennende reisemål som du bare må få dele med andre?

Da skal du delta i vår store reisebloggkonkurranse med mulighet til å vinne gavekort og flotte fotobøker. Konkurransen er enkel og en jury som består av representanter fra Travellink og  Norske reiseblogger velger ut de beste reisehistoriene som vinner flotte premier. Alle bidrag kommer til å presenteres her på Travelblog.

reseguide

Slik gjør du

  1. Skriv en reisehistorie i din egen blogg og lenk til Travellink.no
  2. Fyll i skjemaet og legg til lenken til blogginnlegget
  3. Lik Travellink Norge og Norske reiseblogger på Facebook

Den 31. oktober meddeler vi vinnerne!

Premier

1.premien er et reisegavekort verdt 3000 kr som kan benyttes på Travellink.no
2.– 5.premie er gavekort på en egen fotobok hos Blurb

Konkurransen er et samarbeid mellom Travellink og Norske reiseblogger

TL-logonorske-reiseblogger

Tur til Maldivene

pandorasreise.blogg.no

I og med at Maldivene består av øyer er det sjøfly som er den normale måten å komme seg ut til resortene på. Etter å ha landet på flyplassen i Malé (en egen øy ved siden av hovedstaden ovenfor) ble vi kjørt til sjøflyhavnen hvor vi ventet i LUX* Resort sin lodge, inntil alle som skulle med samme sjøfly var kommet…

jaipurJaipur – the beauty of the slum

placespeoplestories.com

Beauty in a slum? You might be thinking. It was Confucius who taught us that “everything has its beauty, but not everyone sees it.” In the slums of Jaipur, polluted by waste, people live in urban poverty, but despite their unfavorable living conditions they are rich of happiness, of faith, and of love. To me that is beauty.

cuba

Cuba

Sekk og Sandaler

Det er noen steder man faller ekstra hardt for, akkurat som med mennesker. Enkelte steder får man ikke ut av hodet og lysten til å reise tilbake, eller til og med flytte dit vokser seg bare større. Cuba er et slikt sted for meg, som en avstandskjærlighet som aldri går over. Kjære, snart kommer jeg tilbake.

kilimanjaroPå toppen av Kilimanjaro

pandorasreise.blogg.no

Tidspunktet for den store reisen til Kilimanjaro er endelig kommet. Vi har handlet inn det siste vi mangler og pakket alt vi mener å få bruk for i 4 nyinnkjøpte North face-bagger i størrelse XL. I og med at vi avslutter ferien på Zanzibar er det vanskelig og holde seg under de lovlige 23 kiloene men etter en tøff saneringsrunde er vi alle i mål.

legs

Hvordan bli: «mester over egen fremtid»

Marianneiverden.blogspot.se

Forestill deg å være herre over din egen fremtid.  Det finnes noe som gir deg denne makten, denne muligheten til å aldri bekrefte eller avkrefte, som gir deg sjansen til å alltid bestemme deg i aller siste øyeblikk. Denne makten kan du få ved å bruke den spanske verbformen futuro simple.

iguazu My favourite places

Sekkogsandaler.blogspot.no

et er noen steder som ganske enkelt tar pusten fra en. Steder som er så hjerteskjærende vakre at man blir stum. Steder hvor man finner ro og refleksjon. La meg ta deg med på et lite eventyr, til utvalgte plasser som jeg har besøkt de siste årene.

oktoberfest

 Eine Maß Bier Bitte

sandraonthego.blogspot.no

Øl festivalen over alle ølfestivaler. Ja alle har hørt om oktoberfest, mange har vært der. Nå har også jeg fått prøve den. Forventningene er jo såklart kjempehøye. Jeg hadde tenkt å smake masse forskjellig ølsorter og ha det festelig med gode venner på tur. 

montpellierKunstløp i Montpellier

camillasport.wordpress.com

Etter jeg hadde hatt meg en hviledag i vakte Toulouse gikk turen videre til Montepellier. Her trente jeg sammen med 5 franske, en russer og en norsk utøver. Vi trente med en russisk trener. Det var en ganske annerledes enn leiren vi hadde hatt i Andorra. 

bromo

Hiking on the horse-path to Gunung Bromo

shinmichi.com

Around noon I said my goodbyes to Ayoet in Malang and headed on towards Probolingo, where I would have to try and find myself a minivan to Cemoro Lawang – the village that suits as a starting point for trekking Gunung Bromo. 

missnissenIndonesien juli 2014

littlemissnissen.blogspot.nl

Men selvom det ser meget romantisk ud på billedet, så skal jeg lige love for at vi også kom ud for nogle strabadser. Vi har været igennem tykt og tyndt sammen, rykket grænser og lært en hel masse om Indonesien, hinanden og os selv.

footer logo
Laget med for deg
CMP