Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min lesing

1. Saharun, Dugi Otok

shutterstock_483831370 Saharun, Dugi Otok
På Dugi Island kan du finne en fantastisk sandstrand. Den én kilometer lange stranden kan sammenlignes med rene hvite strender og krystallklart vann som man ellers finner på de karibiske øyer. Til tross for sin lille størrelse er det sjelden overfylt her, ikke engang om kveldene når de populære strandfestene blir holdt.

 

2. Uvala Lapad, Dubrovnik

shutterstock_386259619 Uvala Lapad, Dubrovnik

Det er lett å komme seg til Utvala Lapad. Den populære stranden ligger to kilometer fra gamlebyen i Dubrovnik. Stranden er preget av klassiske stoler og parasoller, og den ligger bare noen få skritt fra en rekke restauranter og barer. Her tilbys også gratis WiFi for de som ønsker å holde seg oppdatert mens de er på ferie.

 

3. Palmizana, Hvar Town

shutterstock_532114321 palmizana hvar island

Med sitt krystallklare vann og frodige omgivelsene er Palmizana stedet for de som ønsker det lille ekstra. Byen Hvar tilbyr også et stort utvalg av sjømat og er kjent for sine vakkert utsmykkede gotiske palasser. For de som søker privatliv, anbefales en tur med fergen til Sveti Klement. Den ubebodde øya tilbyr et ubegrenset antall steder å utforske, og er også helt fri for biltrafikk.

 

4. Zlatni rat beach, Brac

shutterstock_19566193 Zlatni rat beach, Brac
Fra Split kan du reise med båt til øya Dubrovnik og denne usedvanlige stranden. Med sin unike form tiltrekker den seg mange besøkende og er ifølge mange en av Kroatias vakreste strender. De som liker windsurfing vil finne gode muligheter for å teste sine ferdigheter.

 

5. Sunj Bay, Lopud Island

shutterstock_300691811 Sunj Bay, Lopud Island

Dubrovnik og en spasertur på ca. to kilometer. Den fine stranden er langgrunn og egner seg spesielt godt for barnefamilier.

 

6. Solaris Beach Resort, Sibenik

shutterstock_116337859 Solaris Beach Resort, Sibenik

Denne unike stranden byr på en rekke aktiviteter for hele familien. Her er det enkelt å parkere bobil eller campingvogn. Ved siden av Solaris Beach finnes både svømmebasseng og en vannpark fylt med spennende attraksjoner.

 

7. Markarska rivieran

shutterstock_298142798 makarska

Makarska riviera lokker med lange strender og krystallklart vann. Omgitt av vakre furutrær og høye fjell får de besøkende garantert et minne som de sent vil glemme. Her finner du også et stort tilbud av vannsport. I byen Markarska kan du spasere langs promenaden eller nyte et deilig måltid på en av de koselige restaurantene.

 

8. Banje, Dubrovnik

shutterstock_470494046 Banje, Dubrovnik

Et steinkast unna gamlebyen i Dubrovnik ligger Banje Beach. Her finner du alt du trenger for en dag på stranden, solsenger, strandbar og et bredt utvalg av aktiviteter for alle aldersgrupper. Herfra kan du skimte bymurene i Dubrovnik og kanskje en og annen kjendis – for de som kjenner byens lokale kjendiser.

 

Bestill reisen her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

footer logo
Laget med for deg
CMP