Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 min lesing

I 2018 er det gode muligheter for å ta fri rundt de røde dagene. Her er noen raske tips om hvordan du best utnytter høytider og langhelger, og hvor du kan reise for å nyte fridagene!

 

Ta noen ekstra fridager i vår

 

Påsken ligger bra til i år. Hvis du tar deg fri i tre dager, kan du få hele ti fridager! Påsken faller i slutten av mars, og da er det blitt varmt, rundt 25 grader, i for eksempel Marokko, Egypt og på Kanariøyene. Oppdag en ny side av Gran Canaria i guiden vår!

I mai er det også godt med fridager. Hvis du tar deg en dag fri i forbindelse med 1. mai, får du fire dager der du kan stikke av gårde på en miniferie. Møt våren i Paris, eller hvorfor ikke se tulipanblomstringen i Nederland? Fly til Amsterdam, og hopp på en sykkeltur til de fargerike feltene.

 

Ta noen ekstra fridager i vår

 

Ti dager senere er det Kristi Himmelfartsdag. Da får du også en langhelg på fire dager hvis du tar deg en fridag. I midten av mai er det blitt godt og varmt på Mallorca, der du kan nyte 25 grader på stranden eller i trendy Palma, som også er blitt en gastronomiby.

 

Ta noen ekstra fridager i vår

 

Hvis du tar fri 18. mai, får du fem fridager. Da er det sommer på den spanske solkysten. Tjuvstart solingen i Málaga (les guiden vår her), eller prøv det turkisblå havet rundt Malta. Der er det gode muligheter for vannsport – kanskje finner du en ny favoritt blant de «våte» tipsene våre?

 

footer logo
Laget med for deg
CMP