Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min lesing

Gjør flyturen så komfortabel som mulig med disse fem reisetipsene!

 

Gjør flyturen så komfortabel som mulig

 

Finn den beste plassen!

Få mer benplass på økonomiklasse uten ekstra kostnad! Nettstedet seatguru.com viser et oppdatert setekart for alle flyvninger. Les kommentarene for de enkelte setene for å unngå å bestille et sete med dårlig benplass, eller et sete som ikke lar seg skyve godt nok bakover eller ikke har vindu. Ta en titt for å finne økonomisetene som har best benplass!

 

Tenk praktisk!

Det er ikke alltid like lett å få seg litt søvn på en lang flyreise. Her er noen tips som kan hjelpe deg: Ha på deg komfortable klær – tenk på dine egne behov! Bruk sovemaske og øreplugger. Velg riktig sete – se ovenfor. Pass på hva du spiser og drikker – unngå koffein og sukker!

 

Gjør flyturen så komfortabel som mulig

 

Gjør det selv!

Lag din egen underholdningsskjerm om bord. Ikke alle flyvninger har underholdning, og du har kanskje ikke lyst til å lese en bok. Det er heller ikke så bra å sitte med nakken bøyd for å se på TV på nettbrettet. Et geni kom opp med ideen om å henge en plastpose med glidelås fra kroken som holder bordet på plass. Så legger du telefonen eller nettbrettet i posen og ser på det du vil se. Bare husk å laste ned filmer og TV-programmer før du drar!

 

Pakk lett, pakk rett!

Et godt tips for å spare plass i håndbagasjen, er å rulle sammen tøyet. Mange av oss har prøvd å pakke lett for en weekendtur, bare for å ende opp med altfor mye klær og altfor liten plass. Hvilke plagg vil klare seg til du er fremme? Prøv å rulle dem sammen, ikke bare for å spare plass, men også for å unngå at de blir krøllete.

 

Gjør flyturen så komfortabel som mulig

 

Tenk smart!

Ikke kast bort penger på en ny vannflaske. Det er lett å glemme at vi må kaste flasker med væske når vi går gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan ta med deg en tom flaske som du fyller etter å ha vært gjennom kontrollen, i stedet for å kjøpe dyrt flaskevann.

footer logo
Laget med for deg
CMP