Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min lesing

Hvem drømmer ikke om å kunne tilbringe noen dager av ferien ved en paradisstrand? I Frankrike trenger du ikke å reise langt før du får ønsket ditt oppfylt. Enten du er ute etter avslapning, vakre omgivelser eller vannsport, passer minst ett av de fem strandtipsene nedenfor garantert for deg.

Palombaggia på Korsika – den glitrende stranden

Vi begynner med Palombaggia – Korsikas mest kjente strand. Med hvit sand, turkist vann og røde klipper med pinjetrær er denne stranden virkelig et paradis.

strand frankrike

Aval i Étretat i Normandie – den eventyrlige stranden

Denne stranden er kjent for sine monumentale klipper og er et svært populært turistmål. Hvis du først og fremst vil oppleve naturen der, anbefaler vi at du reiser dit om våren eller høsten.

strand frankrike

Plage des Dames på Noirmoutier i Vendée – familiestranden

Hvis du tar turen til Noirmoutier, bør du absolutt få med deg Plage des Dames. Gå en tur på den vakre piren, og nyt synet av minosatrærne. Hvis du reiser sammen med familien, finner dere aktiviteter for alle aldre.

strand frankrike

Morgat i Crozon i Finistère – stranden for aktive folk

Denne stranden ligger helt innerst i Douarnenez-bukten. Er du glad i å surfe eller padle? Hvis du er glad i sport, er det ikke noe problem å finne aktiviteter som passer for deg.

strand frankrike

Calanque d’En-Vau nær Cassis – den hemmelighetsfulle stranden

Ved den vakre kysten i Provence ligger Calanque d’En-Vau, som du kommer til med båt eller en lengre tur til fots. Takket være de høye klippene og det turkise vannet glemmer du raskt at det ikke var så enkelt å komme seg dit. Det er ikke uten grunn at dette kalles hemmelighetenes strand.

strand frankrike

Ta en titt på de billigste flybillettene til Frankrike akkurat nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

footer logo
Laget med for deg