Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 min lesing

Er du i gang med å planlegge ferien din? Perfekt! Vi har akkurat lansert Travellink-appen, slik at du kan spare verdifull sommertid!

Bestill flyreiser og hotell og/eller lei biler med bare noen få trykk – dette praktiske reisefølget lar deg lage den perfekte ferien, når og hvor som helst.
travellink app


Last ned for å nyte mer tid i solen

Hvis du ikke har prøvd ennå, går du til App Store eller Google Play for å laste den ned til iPhone- eller Android-enheten din, eller til Apple Watch. Vi finner de beste prisene for deg, til de mest spennende destinasjonene, slik at du kan fokusere på de morsomme tingene.travellink app

 

Planlegg og hold oversikt over reisen din, rett fra mobilen

Appen lar deg søke på flyreiser etter flyselskap og rute, filtrere resultater etter énveis flyreiser, tur/returreiser og flyreiser med flere stopp, og finne nærmeste flyplass med GPS. Vi har 85 050 000 verifiserte anmeldelser for mer enn 800 000 hoteller, og vi legger til nye hver dag, så du kan være sikker på at vi alltid vil finne det perfekte stedet for ferien din.

Med oss får du de beste prisene på flyreiser, hoteller og leiebiler, i tillegg til en app som er svært intuitiv og enkel å bruke.Du kan nå bestille flyreiser med bare et par klikk, og autoutfyllfunksjonen sparer deg mye tid når du planlegger reisen din.

Kort sagt dekker denne appen alle reisebehovene dine på en effektiv måte, og som en liten bonus får du i tillegg mange rabatter i appen.

Last ned Travellink-appen nå! 

Ett svar på “Travellink-appen har landet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

footer logo
Laget med for deg
CMP