Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min lesing

Når du skal på ferie, er det kanskje ikke alltid reisen som er målet, men selve transporten kan bli morsommere og enklere med de beste reisetriksene våre, både på flyet og når du er vel fremme.

 

Slipp ledningskrøll
Et brilleetui er ikke bare for solbriller. Hvis du har et ekstra etui, kan du bruke det til ørepropper og andre ledninger du trenger på flyet. Da slipper du å bruke et kvarter på å rette ut flokete ledninger hver gang!

 

Pass på!
Skann passet og andre viktige dokumenter som en forsikring, og send dem som e-post til deg selv. Hvis du skulle bli ranet eller mister passet, har du det likevel for hånden.

 

Få plass til klærne
Hva gir mest plass til klær i en koffert: rulle dem eller pakke dem i lag? Meningene er delte, og begge metodene har sine fordeler. Her får du imidlertid en teknikk som gjør at du ikke trenger å sitte på kofferten når du skal lukke den.

 

Offline, men ikke off course
Hvis du er i et land uten roaming eller bare vil spare batteri, kan du laste ned et offline kart i Google Maps. Marker området du vil lagre, og last det ned. Da har du kontroll på hvor du befinner deg, selv uten Wi-Fi.

 

Hold tett
Hvis du noen gang har fått sjampo eller lotion over halvparten av innholdet i kofferten, glemmer du det ikke så lett. Vanlig plastfolie av den typen du har i kjøkkenet, er din beste venn når du skal pakke sjampo, kremer og parfyme. Dekk flasken med plast, og skru deretter på korken. Garantert tett!

 

Et øye for produktene
Kontaktlinsebeholdere er perfekt hvis du bare vil ha med deg litt hår- og hudpleieprodukter. De er tette og tar liten plass.

 

Vi elsker dusjhetter!
Du lurer kanskje på hvem som bruker dusjhettene som ligger på badet på hotellrommet? Smarte reisende! Bruk dem som skobeskyttelse når du pakker for hjemreisen, så skitner du ikke til tøyet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

footer logo
Laget med for deg
CMP